Usuń swoje konto
Aby usunąć konto DIAGME i wszystkie powiązane z nim dane, wyślij wiadomość e-mail na adres:
Wyślij wiadomość z adresu e-mail, na który zarejestrowane jest Twoje konto DIAGME, z tematem „Usuń moje konto”.
Co zostanie usunięte
- Konto i dane logowania
- Dane profilu (imię i nazwisko, data urodzenia, płeć, kraj)
- Pomiary zdrowotne, wyniki i wykresy
- Historia posiłków i ich zdjęcia
- Wyniki badań laboratoryjnych i przesłane dokumenty
- Połączone integracje (Garmin, Apple Health, Duolife)
- Preferencje powiadomień
- Spersonalizowane rekomendacje
Usunięcie jest trwałe i nie można go cofnąć. Po usunięciu konta danych nie da się odzyskać.
Usunięcie zrealizujemy w ciągu 30 dni od otrzymania prośby i potwierdzimy je e-mailem.